Wat is een zwemvijver

Zwemmen in uw eigen zwemvijver

Lijkt het u niet geweldig om op een zomerse, warme dag in uw eigen zwemvijver te kunnen springen? Droom niet langer van een zwemvijver maar neem contact op met gardenSwimm. Oneindige mogelijkheden liggen binnen uw handbereik.
 

Zwemvijver


Een zwemvijver is een combinatie van een vijver en een zwembad: de uitstraling van een vijver en het plezier van een zwembad. Ons zwemvijvers zijn bekleed met hoogwaardig rubberfolie en het water van de zwemvijver wordt op biologische wijze gezuiverd. Combinaties van bacteriën en planten zorgen voor glashelder chemicaliën vrij zwemvijver water.


 

Heerlijk zacht zwemwater


Zwemmen in uw eigen zwemvijver is te vergelijken met zwemmen in een helder meer. Er worden bij het schoonhouden van de zwemvijver geen chemicaliën gebruikt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over geïrriteerde ogen of een uitgebleekte huid. U kunt rekenen op heerlijk zacht zwemwater. In het zwemgedeelte van de zwemvijver zelf bevinden zich geen waterplanten. Om en nabij de zwemvijver zwermen wel libellen.


 

Watertemperatuur zwemvijver


Het opwarmen van een zwemvijver gebeurt volgens een geheel natuurlijke wijze: door de zon. Dit is mede mogelijk door het helofytenfilter, dat minimaal 30% van het wateroppervlak inneemt. Op dit zwemvijver filter ligt een dunne laag water dat zeer snel opwarmt. Dit laagje water wordt rondgepompt en zorgt ervoor dat de hele zwemvijver, na een aantal zomerse dagen, al een aangename temperatuur heeft. Enkele typen van onze zwemvijvers zijn extra bij te verwarmen.


 

Vormgeving zwemvijver


Elke tuin is anders en daarom is er telkens weer een nieuw ontwerp voor een zwemvijver nodig. GardenSwimm houdt hier rekening mee. Wij bieden u dan ook uiteenlopende mogelijkheden met betrekking tot de vormgeving van uw zwemvijver. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een natuurlijk, organisch ontwerp of voor een minimalistisch strak ontwerp. Het zwarte folie dat wordt gebruikt maakt dat de zwemvijver een harmonieus geheel vormt met uw tuin.


 


Contact


gardenSwimm
Plakkenweg 5

8181 SN HeerdeT. 085-7730073

info@gardenswimm.nlKvk 08050397

BTW NL001234567B01