Dealer: Bruggeman Hoveniers

Thuis in jouw tuin

Bij Bruggeman Hoveniers zijn we gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van zwemvijvers. Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van zwemvijvers. Wij hebben in deze jaren de nodige kennis opgedaan. Hiervoor zijn wij beloond, onze zwemvijver in Bilthoven is namelijk uitgeroepen tot ‘’Zwemvijver van het jaar’’.

20 jaar ervaring

Oog voor harmonie tussen omgeving en zwemvijver

Vakkundig personeel

Zwemvijver van het jaar

Meedenken

Het is onze passie om van iedere tuin een droomtuin te maken. We gebruiken mooie, natuurlijke en duurzame producten en materialen. Van ontwerp tot aanleg, in elk proces staan jouw wensen en behoeften op prioriteit nummer één. Zo creëren we een tuin waar jij jarenlang plezier aan beleeft. Samen met de zwemvijvers van GardenSwimm bieden we een hoogwaardig zwemvijverconcept aan. Bij de aanleg hebben we oog voor harmonie tussen de zwemvijver en de omgeving. Met onze kennis en kunde zorgen we ervoor dat jouw zwemvijver precies past bij de rest van jouw tuin.

Aanpak

Bij een eerste gesprek leggen we de werking van een zwemvijver duidelijk uit en geven we ook aan wat er aan onderhoud nodig is. Zo voorkomen wij dat jij voor verrassingen komt te staan. In onze showtuin in Heerde hebben we een natuurzwembad aangelegd die verwarmd kan worden door Solarverwarming en/of een warmtepomp. We nodigen je graag uit om deze zwemvijver te komen bekijken en ervaren. Interesse? Maak een vrijblijvende afspraak.

Ontworpen door Bruggeman Hoveniers

Kan jij deskundig advies gebruiken?

Neem dan contact op met Bruggeman Hoveniers

  • Het perfecte rustpunt in jouw eigen tuin
  • Omringd zichzelf met prachtige planten
  • Van natuurzwembad tot natuurzwemvijver
  • Samen met GardenSwimm geheel ontworpen naar jouw wensen