Roald Tuindesign

Nijverheidstraat 13, 2751 GR Moerkapelle

ROALD tuindesign

Bij ROALD houden we van buiten – want buiten gebeurt het! Iedere buitenruimte vraagt om creatieve ideeën. Samen met jou ontwerpen wij jouw ideale tuin.

Elk groenproject is bijzonder. Bij ons krijg je een eigentijds tuinontwerp met heldere, krachtige lijnen, stijlvolle beplanting en details die het verschil maken. We experimenteren graag met composities, vormen en materialen. In ons werk hebben we oog voor detail, een warm hart – en we hebben natuurlijk groene vingers.

Aanpak
Je krijgt altijd eerst een vrijblijvend intakegesprek op locatie. In dat gesprek halen we input op voor een creatief en vakkundig tuinontwerp. Aan de hand van het ontwerp bepalen we samen de stijl van jouw tuin. Ook geven we je uitgebreid materiaaladvies. Ben je blij met het ontwerp en de materialen? Dan maken we een plan en offerte.

Meedenken
Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarom beheren we zelf de aanleg van jouw tuin. En we denken met je mee over de inrichting. Denk bijvoorbeeld aan tuinmeubelen, een buitenkeuken of speelelementen voor de kinderen. Na een uitgebreide controle leveren we de tuin op. We maken goede afspraken over nazorg en garantie. En heb je meer hulp nodig? Dan kun je ook bij ons terecht voor het onderhoud van je tuin.