Dealer: Roald Tuindesign

Bij ROALD tuindesign werken we met een vast team van enthousiaste vakmensen voor het creëren van droomtuinen. Wij denken graag ‘out-of-the-box’. Alle disciplines voor de gehele zwemvijver inrichting zijn mogelijk om mee te nemen in het proces. In ons team geloven wij dat een samenwerking met de opdrachtgever zorgt voor het beste resultaat. Dit staat centraal in onze werkwijze. Wij stemmen jouw wensen en behoeften af en stellen samen een uitgebreid plan op. Van de brainstorm tot aan de nazorg en het onderhoud van de tuin en het zwembad. Wij verlenen service van A tot Z!

Persoonlijk contact

Professionele aanpak

U tevreden, wij tevreden

Oog voor detail

Werkwijze

Ons werk begint vanaf het moment dat wij een aanvraag ontvangen van onze eigen contacten of Gardenswimm. Onze vakmensen bespreken de aanvraag en er wordt zo snel mogelijk telefonisch contact opgenomen. Wij starten het proces altijd met een kennismakingsgesprek op locatie indien dit gewenst is vanuit de opdrachtgever. Zo worden de wensen en mogelijkheden in één sessie duidelijk en wordt de locatie digitaal ingemeten.  

Na deze kennismaking versturen wij een offerte voor het benodigde tekenwerk en ontwerp inclusief de eerste werkvoorbereiding. Later volgt een uitgebreide presentatie en offerte die is opgesteld in samenspraak met Gardenswimm. Met daarbij een ontwerp van de omliggende tuin met integratie van het zwemgedeelte. Bij goedkeuring van de offerte kan het echte werk beginnen. We starten met de volledige aanleg van de tuin en het zwembad. Dit alles gebeurt volledig in ons eigen beheer!

Aanpak

Wij streven ernaar om iedereen te laten genieten van een droomtuin. Om dit te realiseren staan jouw wensen en behoeften gedurende het hele proces voorop. Alleen zo ontstaat de tuin van jouw dromen. Wij hebben altijd oog voor details en experimenteren continu met materialen, tuinontwerpen en stijlvolle beplanting. Samen met de klant zorgen wij daardoor voor een tuin met een bijzondere compositie, vormen materialen én een persoonlijke touch!

Ontworpen door Roald Tuindesign

Kan jij deskundig advies gebruiken?

Neem dan contact op met Roald Tuindesign

  • Het perfecte rustpunt in jouw eigen tuin
  • Omringd zichzelf met prachtige planten
  • Van natuurzwembad tot natuurzwemvijver
  • Samen met GardenSwimm geheel ontworpen naar jouw wensen