Dealer: Snoek Puur Groen

Waardevolle zwemvijvers

Belevingsgericht groenbedrijf Snoek Puur Groen is sinds 2021 officiële dealer van Gardenswimm. Met de specialist op het gebied van zwemvijvers werken we samen aan totaalconcept voor de buitenruimte. Voor ons is meerwaarde voor de gebruikers en de natuurlijke balans in de tuin vanzelfsprekend. Door samen op te trekken, ontzorgen we onze klanten en wint de tuin aan waarde.

Jaarrond aantrekkelijke tuin

Vergroten waarde tuin

Natuurlijke balans

Totaalconcept

Onze aanpak

Onze aanpak begint altijd met contact. Vóór we een zwemvijver gaan ontwerpen, horen we graag wat gebruikers belangrijk vinden en wat hun wensen en behoeften zijn. Vervolgens kijken onze ontwerpers naar de aansluiting bij de natuurlijke balans in de tuin en maken ze een op maat gemaakt plan. Deze plannen bespreken we en bij akkoord leggen onze gekwalificeerde medewerkers de zwemvijver aan. Zo kunnen onze klanten genieten van een vijver van bewezen kwaliteit.

Onze meerwaarde

Wij onderzoeken de vraag achter de vraag. Wat is onze meerwaarde voor onze klanten? Wat willen ze daadwerkelijk? Dat is overigens niet hetzelfde als ‘u roept, wij draaien…’. Het gaat veel verder: u vraagt en wij vragen door! Alleen zo krijgen de gebruikers een zwemvijver die bij hun gevoel en tuin past. Wij bieden een totale beleving voor onze klanten.

Ontworpen door Snoek Puur Groen

Kan jij deskundig advies gebruiken?

Neem dan contact op met Snoek Puur Groen

  • Het perfecte rustpunt in jouw eigen tuin
  • Omringd zichzelf met prachtige planten
  • Van natuurzwembad tot natuurzwemvijver
  • Samen met GardenSwimm geheel ontworpen naar jouw wensen
  • Totaalconcept