Infinity zwembad in de bossen van Epe

Infinity zwembad in de bossen van Epe

In de bossen van Epe is dit GardenSwimm infinity natuurzwembad aangelegd door GardenSwimm-dealer Bruggeman Hoveniers uit Heerde.

Natuurzwembad met infinity overloop

In de bestaande bostuin was een locatie beschikbaar dicht bij een overdekt terras, uitkijkend op een grote natuurlijke bosvijver. Door gebruik te maken van de hoogteverschillen was een natuurzwembad met een infinity overloop erg goed toepasbaar.

Verwarmd en veilig

Het bad bevat  een gepatenteerd teco-substraatfilter met beplante flowbeds voor de reiniging van het water en er is een olijfgroene pvc-liner met een zeer natuurgetrouwe kleur gebruikt.

Er is een luie trap met comfortabele ligzone aangelegd met een solar roldeck. Dit deck verdwijnt bij openen volledig in een afgedekte nis. Het infinity zwembad is bovendien nog extra voorzien van bijverwarming. Het roldeck zorgt ook voor bijverwarming en voorkomt deels vervuiling, maar zorgt ook voor veiligheid. Doordat direct zonlicht wordt vermeden, ontstaat er veel minder aangroei van alg op de bodem en de wanden van het natuurzwembad in de tuin. 

Voordelen van zwemvijver en zwembad gecombineerd

“Wat begon met het idee om een zwembad in de tuin aan te leggen, eindigde met een schitterend aangelegde zwemvijver, die perfect past in onze tuin. Na wat gesprekken met Wiljan ontstond het idee om de pluspunten van een zwemvijver te combineren met de voordelen van een zwembad. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. We zijn er super blij mee.” 

Soort tuin

Natuurzwembad

Plaatsnaam

Epe

Grootte

Natuurzwembad (54 m2) m2

Highlights

Flora en Fauna

Omgeven door bos

Bijzonderheden

Solar-roldeck, warmtepomp, luie trap met ligzone

Dit wil ik ook!

Laat je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend contact met je op!

Contact opnemen