Natuurzwembad Zuid-Holland

Natuurzwembad Rotterdam

Een natuurlijk zwembad is voor veel mensen een droom. Dit gezin uit Rotterdam liet om precies die reden hun eigen natuurlijk zwembad aanleggen.

Zwembad van 9 x 3 meter

Net boven Rotterdam zijn de hoveniers van Roald Tuindesign in het voorjaar van 2022 gestart met de aanleg van een tuin met daarin een GardenSwimm-natuurzwembad van 9 x 3 m. Een fijne grootte, waardoor er meer mogelijk is dan alleen pootje baden. Korte baantjes zwemmen kan met deze afmetingen van het zwembad natuurlijk ook gewoon.

Natuurzwembad past perfect in de tuin

Het gezin wilde een heerlijk natuurzwembad aanleggen dat opgaat in de rest van de tuin, met uitzicht over de polder, waar ze met elkaar iedere keer van kunnen genieten. Zo’n natuurlijk zwembad gaat moeiteloos op in de natuur eromheen. Bijkomend voordeel, de omliggende natuur zorgt ook voor het filtreren van het zwembad.

Extra lang zwemseizoen

Het resultaat mag er zijn. Het natuurzwembad heeft kraakhelder en fris water, waar veel gebruik van wordt gemaakt door het gezin. Om het zwemseizoen te verlengen is er een warmtepompinstallatie geïnstalleerd.

Soort tuin

Natuurzwembad

Plaatsnaam

Zuid-Holland

Grootte

Natuurzwembad (27 m2) m2

Highlights

Flora en Fauna

Uitkijkend over het mooie polderlandschap.

Bijzonderheden

Bijverwarming door middel van een warmtepomp.

Dit wil ik ook!

Laat je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend contact met je op!

Contact opnemen