Zwemvijver van het Jaar 2019

Erg trots zijn wij op deze indrukwekkende zwemvijver in een bosrijke villatuin in Bilthoven. De Natuurlijke Zwemvijver is uitgeroepen tot Zwemvijver van het jaar 2019!

Zowel het ontwerp als de aanleg van deze zwemvijver én tuin is door Bruggeman Hoveniers uit Heerde uitgevoerd. De vooruitstrevende vakmannen hebben met veel plezier en passie aan dit project gewerkt en dat is terug te zien in de uitvoering.

Het onderhoud gebeurt aan de hand van een onderhoudscontract en is in goede handen bij deze zwemvijver specialist. De Natuurlijke Zwemvijver heeft een aantal hoogtepunten, zoals onderwaterverlichting, een strand, een speelduin en stapstenen waar vanaf kan worden gesprongen.

Oordeel van de jury

Het oordeel van de Zwemvijver van het jaar 2019 vakjury luidde als volgt:

‘Deze royale zwemvijver neemt echt een centrale plek in de tuin in, precies naar de wens van de bewoners. Het lijnenspel is prachtig en er is in het ontwerp een uitstekende verbinding gelegd tussen natuurlijke omgeving, huis, tuin en zwemvijver. De mooi geïntegreerde zwemvijver is uitstekend gepositioneerd en nodigt uit om baantjes trekken, te relaxen en in alle rust reflecteren met uitzicht op de waterspiegel. Het vakmanschap van deze zwemvijverspecialist blijkt uit de geleverde kwaliteit op alle fronten: ontwerp, aanleg en waterkwaliteit. Volgens de jury een terechte winnaar van de zwemvijvercompetitie 2019.

Wil je inspiratie opdoen voor jouw unieke zwemvijver? Bekijk hier de door ons gerealiseerde Natuurlijke Zwemvijvers!

Soort tuin

Natuurlijke zwemvijver , Zwemvijver op maat

Plaatsnaam

Bilthoven

Grootte

300 m2

Highlights

Waterlelies

Dit wil ik ook!

Laat je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend contact met je op!

Contact opnemen