Over ons

GardenSwimm

GardenSwimm

GardenSwimm is ontstaan uit een combinatie van passie voor water en jarenlange ervaring in het hoveniers vak. Wiljan Bruggeman, de eigenaar van Bruggeman Hoveniers uit Heerde, richtte GardenSwimm op na het opdoen van kennis in binnen- en buitenland. Lees hier meer over GardenSwimm.

Zwemvijver specialist

Bij GardenSwimm ontwerpen we, leggen we aan en onderhouden we samen met jou de mooiste zwemvijvers. Doordat wij de landelijke specialist zijn in zwemvijvers selecteren wij met onze kennis zwemvijverproducten uit het binnen- en buitenland en toetsen wij of dit de beste producten zijn om te gebruiken. Maar dit doen wij niet alleen, GardenSwimm ondersteunt en begeleidt partnerbedrijven door heel Nederland bij de ontwerpfase en de bouw van zwemvijvers en natuurlijke zwembaden. Met het zwemvijverlabel GardenSwimm zijn we in het hele land de meest toonaangevende producent van deze prachtige baden.

_DSF7930
B0013403

Aanleg zwemvijver

Zie jij jezelf al dobberen in jouw zwemvijver? Bij GardenSwimm zijn de mogelijkheden eindeloos. Voordat we kunnen beginnen met het ontwerp van jouw ideale zwemvijver, nemen we uitgebreid de tijd om je te informeren over de mogelijkheden. Op die manier kun jij de juiste keuzes maken en kunnen al jouw wensen worden verwerkt in het ontwerp.

Allereerst helpen we je een afweging te maken in het design van jouw zwemvijver. Er zijn namelijk verschillende soorten designs en wij leggen je graag de verschillen uit.

Vervolgens bekijken we waar in de tuin of het landschap de zwemvijver het beste tot zijn recht komt. Om zeker te weten dat de grond geschikt is voor de bouw van een zwemvijver, doen wij een oriënterende grondboring. Uiteraard bespreken we ook het budget en houden we hierbij rekening met jouw wensen.

Offerte zwemvijver

Na de ontwerpfase wordt er een presentatieplan en een offerte opgesteld. Wil je het plaatje helemaal compleet maken? Dan kun je er ook voor kiezen een geheel tuinplan te laten ontwerpen waarin de zwemvijver optimaal tot zijn recht komt.

B0013414
B0013385

De zekerheden van GardenSwimm

  • De zwemvijvers van GardenSwimm worden aangelegd door vakmensen met een hart voor water en tuinen
  • Alle zwemvijvers van GardenSwimm voldoen aan de FLL-richtlijnen
  • GardenSwimm won de Zwemvijver van het Jaar award in 2019
  • Bij GardenSwimm werken we met hoogwaardige materialen die specifiek zijn afgestemd op de bouw van zwemvijvers
  • De materialen in en rondom het water zijn getest op geschiktheid en hebben geen negatieve invloed op de waterkwaliteit
  • Het werkplan, leidingtrace en de aanlegfoto’s worden gearchiveerd
  • Bij GardenSwimm bieden we een goed en betrouwbaar nazorgsysteem
  • GardenSwimm deelt kennis in een netwerk van specialisten in binnen- en buitenland