Zwemvijvers van Gardenswimm
Damink Tuin & Landschap

Zwemvijvers van Gardenswimm

Bij Damink tuin en landschap werken we door heel Twente voor particulieren, bedrijven en overheden. Ons team staat met beide voeten op (in) de grond. We hebben een Twentse mentaliteit en komen met praktische oplossingen. We verrassen u met inspirerende en vernieuwende ideeën en ontwerpen die aansluiten bij uw wensen. Korte lijnen en heldere afspraken. Daar houden we van. We maken het graag eenvoudig en overzichtelijk. Sinds een aantal jaren heeft Damink tuin en landschap het aanleggen en onderhouden van zwemvijvers toegevoegd aan de werkzaamheden om nog meer buitenleven te creëren We hebben hierin al mooie en unieke projecten in mogen afleveren zoals het ombouwen van een oude mestkelder tot zwemvijver.  

Ontvang vrijblijvend advies op maat!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Vakkundig maatwerk
Persoonlijk contact
Specialist in zwemvijvers
Alle kennis en kunde in huis
Damink-tuin-en-landschap-afbeelding-1-1536x2048

Werkwijze 

Bij een eerste gesprek leggen we de werking van een zwemvijver duidelijk uit en geven we ook aan wat er aan onderhoud nodig is. Zo voorkomen wij dat jij voor verrassingen komt te staan. Op basis van de mogelijkheden en de wensen die u ten aanzien van een project koestert, gaan wij aan de slag. We ontdekken samen wat het beste bij u past. Zodra de tuin is aangelegd aan de hand van het tuinontwerp, werken wij alles netjes af. Zo kunt u direct optimaal genieten van uw nieuwe tuin!

Aanpak

Het is onze passie om van iedere tuin een droomtuin te maken. We gebruiken mooie, natuurlijke en duurzame producten en materialen. Van ontwerp tot aanleg, in elk proces staan jouw wensen en behoeften op prioriteit nummer één. Zo creëren we een tuin waar jij jarenlang plezier aan beleeft. Samen met de zwemvijvers van GardenSwimm bieden we een hoogwaardig zwemvijverconcept aan. Bij de aanleg hebben we oog voor harmonie tussen de zwemvijver en de omgeving. Met onze kennis en kunde zorgen we ervoor dat jouw zwemvijver precies past bij de rest van jouw tuin.

Damink-tuin-en-landschap-afbeelding-2-1536x1024