Zwemvijvers van Gardenswimm
Snoek Puur Groen

Zwemvijvers van Gardenswimm

Belevingsgericht groenbedrijf Snoek Puur Groen is sinds 2021 officiële dealer van Gardenswimm. Met de specialist op het gebied van zwemvijvers werken we samen aan totaalconcept voor de buitenruimte. Voor ons is meerwaarde voor de gebruikers en de natuurlijke balans in de tuin vanzelfsprekend. Door samen op te trekken, ontzorgen we onze klanten en wint de tuin aan waarde.

Ontvang vrijblijvend advies op maat!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Vakkundig maatwerk
Persoonlijk contact
Specialist in zwemvijvers
Alle kennis en kunde in huis
Snoek-puur-groen-foto-3-1-1024x681

Werkwijze

Ons werk begint vanaf het moment dat wij een aanvraag ontvangen van onze eigen contacten of Gardenswimm. Onze vakmensen bespreken de aanvraag en er wordt zo snel mogelijk telefonisch contact opgenomen. Wij starten het proces altijd met een kennismakingsgesprek op locatie indien dit gewenst is vanuit de opdrachtgever. Zo worden de wensen en mogelijkheden in één sessie duidelijk en wordt de locatie digitaal ingemeten.  

Na deze kennismaking versturen wij een offerte voor het benodigde tekenwerk en ontwerp inclusief de eerste werkvoorbereiding. Later volgt een uitgebreide presentatie en offerte die is opgesteld in samenspraak met Gardenswimm. Met daarbij een ontwerp van de omliggende tuin met integratie van het zwemgedeelte. Bij goedkeuring van de offerte kan het echte werk beginnen. We starten met de volledige aanleg van de tuin en het zwembad. Dit alles gebeurt volledig in ons eigen beheer!

Aanpak

Wij streven ernaar om iedereen te laten genieten van een droomtuin. Om dit te realiseren staan jouw wensen en behoeften gedurende het hele proces voorop. Alleen zo ontstaat de tuin van jouw dromen. Wij hebben altijd oog voor details en experimenteren continu met materialen, tuinontwerpen en stijlvolle beplanting. Samen met de klant zorgen wij daardoor voor een tuin met een bijzondere compositie, vormen materialen én een persoonlijke touch!

Snoek-puur-groen-foto-2-1024x728