Zwemvijvers van Gardenswimm
Booiman Tuinen

Zwemvijvers van Gardenswimm

Al 30 jaar bouwt Henk Booiman samen met zijn team prachtige tuinen. Deze zijn een lust voor het oog, maar ook een plek waar geleefd en gerust kan worden. Het hele team is verbonden door een gemeenschappelijke passie; mooie tuinen maken. Dit doen we met meer dan 25 vakbekwame en gediplomeerde collega hoveniers. In totaal zijn er al ruim 1000 tuinen opgeleverd.

We werken al jarenlang samen met Gardenswimm op het gebied van zwemvijvers. We kunnen dan ook zeggen dat we hierin gespecialiseerd zijn.

Ontvang vrijblijvend advies op maat!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Persoonlijk contact
Maatwerk
Meer dan 1000 vijvers aangelegd
Specialisten
20210618-DSC_4477

Werkwijze

Na een bezoek op locatie en uitgebreide inventarisatie worden alle wensen van de klant in kaart gebracht. Vervolgens gaan de tuinarchitecten aan de slag met het maken van een ontwerp. Na persoonlijke afstemming van het ontwerp met de klant volgt een uitgebreide offerte van de uit te voeren werkzaamheden. Na aanpassingen en acceptatie van de offerte maken we met de klant afspraken over aanvang en planning van de werkzaamheden. Tijdens de bouwfase is er meerdere malen overleg met de klant over voortgang en mogelijke aanpassingen. Aan het einde van de werkzaamheden volgt een evaluatie met de klant en worden waar gewenst vervolg afspraken gemaakt (o.a. onderhoud en inboet afspraak).

Aanpak

Wij streven ernaar om iedereen te laten genieten van een droomtuin, ons motto is: ’t beste voor buiten’. Om dit te realiseren staan jouw wensen en behoeften gedurende het hele proces voorop. Alleen zo ontstaat de tuin van jouw dromen. Wij hebben altijd oog voor details en experimenteren continu met materialen, tuinontwerpen en stijlvolle beplanting. Samen met de klant zorgen wij daardoor voor een tuin met een bijzondere compositie, vormen materialen én een persoonlijke touch!

20210618-DSC_4483