Onderhoud zwemvijver

Niet iedere zwemvijver is hetzelfde en dat geldt ook voor het onderhoud van de zwemvijvers. Een zwemvijver vraagt een andere manier van verzorging dan een natuurlijk zwembad.

Onderhoudscontract zwemvijver

Om te zorgen dat jouw zwemvijver op de lange termijn goed wordt onderhouden, bieden wij een onderhoudscontract aan. Wij de zorgen, jij het plezier!

Het contract bestaat uit minimaal drie onderhoudsbeurten per jaar, zodat jouw zwemvijver klaar is voor elk seizoen. Tijdens de voorjaarsbeurt reinigen we de zwemvijver, testen we de waterwaardes en starten we de vijver op. In de zomer controleren wij de zwemvijver en tijdens de winterbeurt maken we de zwemvijver winterklaar. Het onderhoudscontract is op verzoek uit te breiden.

Waterwaardes testen

Zit je liever niet vast aan een contract? Je kunt ons ook op oproep inschakelen. Daarnaast herinneren wij jou meerdere keren per jaar in een e-mail aan belangrijke onderhoudstaken.

Geen GardenSwimm zwemvijver?

Wil je graag onderhoud laten plegen aan jouw zwemvijver, maar is dit geen GardenSwimm zwemvijver? Ook dan kun je ons benaderen. Na een grondige beoordeling kunnen wij een onderhoudsplan aanbieden. Het kan echter voorkomen dat wij hier vanaf moeten zien, omdat de zwemvijver ondeskundig is gebouwd. In dat geval zien wij geen mogelijkheid om de zwemvijver te naar wens te onderhouden. Wel kunnen we altijd kijken naar een renovatieplan voor jouw zwemvijver.

Zwemvijver reinigen

Heb je vragen over het onderhoud van jouw zwemvijver of wil je meer informatie? We adviseren je graag met onze uitgebreide expertise. Neem contact met ons op.