Zwemvijvers

Openbare zwemvijver

Openbare zwemvijver

Een Openbare Zwemvijver is hét natuurlijke alternatief voor een zwembad met chloor. Wil jij jouw camping, hotel, wellnesscentrum of andere openbare locatie uitbreiden met een zwemvijver, dan denken wij bij GardenSwimm graag met je mee!

Verduurzamen met een zwemvijver

Een Openbare Zwemvijver is een unieke gelegenheid om te verduurzamen. Het natuurlijke alternatief voor een zwembad met chloor is in Nederland nog relatief onbekend. In het buitenland worden echter al volop baden op een natuurlijke manier gezuiverd door waterplanten.


Sauna-Swoll-02
Sauna-Swoll-01

Voordelen Openbare Zwemvijvers

Dit type zwemvijver biedt diverse voordelen ten opzichte van een zwembad met chloor. Ecologisch, maatschappelijk verantwoord en vrij van chemicaliën zijn enkele pluspunten. Ook voorkomt een zwemvijver een uitgebleekte huid, rode ogen en groen haar. Maar de natuurbeleving in en rondom een zwemvijver is misschien wel de grootste reden om te kiezen voor een openbare zwemvijver.

Wet- en regelgeving zwemvijvers

Bij GardenSwimm kennen we de wet- en regelgeving op het gebied van Openbare Zwemvijvers. Omdat deze zwemvijvers onder het toezicht van de provincie staan, gaan we samen met jou en de provincie in overleg over de mogelijkheden. Om zoveel mogelijk bezoekers te laten genieten van onze zwemvijvers in de natuur, maken we samen een plan op maat.

Belangrijk om vooraf te bepalen is hoe veel badgasten per dag gebruik gaan maken van de zwemvijver, zodat wij onze filters hierop kunnen afstemmen.

Door onze passie voor de natuur en onze kennis en jarenlange ervaring in te zetten, kunnen we grootschalige projecten zoals deze goed voorbereiden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Natuurlijk-zwemvijver-overijssel-4

Een greep uit ons werk