Dealer: Booiman Tuinen

Al 30 jaar bouwt Henk Booiman samen met zijn team prachtige tuinen. Deze zijn een lust voor het oog, maar ook een plek waar geleefd en gerust kan worden. Het hele team is verbonden door een gemeenschappelijke passie; mooie tuinen maken. Dit doen we met meer dan 25 vakbekwame en gediplomeerde collega hoveniers. In totaal zijn er al ruim 1000 tuinen opgeleverd.

We werken al jarenlang samen met Gardenswimm op het gebied van zwemvijvers. We kunnen dan ook zeggen dat we hierin gespecialiseerd zijn.

  

Persoonlijk contact

25 Gediplomeerde hoveniers

Maatwerk

Meer dan 1000 tuinen aangelegd

Werkwijze

Na een bezoek op locatie en uitgebreide inventarisatie worden alle wensen van de klant in kaart gebracht. Vervolgens gaan de tuinarchitecten aan de slag met het maken van een ontwerp. Na persoonlijke afstemming van het ontwerp met de klant volgt een uitgebreide offerte van de uit te voeren werkzaamheden. Na aanpassingen en acceptatie van de offerte maken we met de klant afspraken over aanvang en planning van de werkzaamheden. Tijdens de bouwfase is er meerdere malen overleg met de klant over voortgang en mogelijke aanpassingen. Aan het einde van de werkzaamheden volgt een evaluatie met de klant en worden waar gewenst vervolg afspraken gemaakt (o.a. onderhoud en inboet afspraak).

Aanpak

Wij streven ernaar om iedereen te laten genieten van een droomtuin, ons motto is: ’t beste voor buiten’. Om dit te realiseren staan jouw wensen en behoeften gedurende het hele proces voorop. Alleen zo ontstaat de tuin van jouw dromen. Wij hebben altijd oog voor details en experimenteren continu met materialen, tuinontwerpen en stijlvolle beplanting. Samen met de klant zorgen wij daardoor voor een tuin met een bijzondere compositie, vormen materialen én een persoonlijke touch!

Ontworpen door Booiman Tuinen

Kan jij deskundig advies gebruiken?

Neem dan contact op met Booiman Tuinen

  • Het perfecte rustpunt in jouw eigen tuin
  • Omringd zichzelf met prachtige planten
  • Van natuurzwembad tot natuurzwemvijver
  • Samen met GardenSwimm geheel ontworpen naar jouw wensen