Damink tuin & landschap

Damink tuin & landschap is opgericht in 2009,  gelegen in de buurtschap Agelo. We werken door heel Twente voor particulieren, bedrijven en overheden. Ons team staat met beide voeten op (in) de grond. We hebben een Twentse mentaliteit en komen met praktische oplossingen. We verrassen u met inspirerende en vernieuwende ideeën en ontwerpen die aansluiten bij uw wensen. Korte lijnen en heldere afspraken. Daar houden we van. We maken het graag eenvoudig en overzichtelijk.

Sinds een aantal jaren heeft Damink tuin en landschap het aanleggen en onderhouden van zwemvijvers toegevoegd aan de werkzaamheden om nog meer buitenleven te creëren We hebben hierin al mooie en unieke projecten in mogen afleveren zoals het ombouwen van een oude mestkelder tot zwemvijver.

Werkwijze

Een tuininrichting realiseren die overeenkomt met het plaatje dat u in gedachten heeft. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Op basis van de mogelijkheden en de wensen die u ten aanzien van een project koestert, gaan wij aan de slag. Gedurende ieder project vinden we het weer spannend om een uniek eindresultaat op te mogen leveren.

Onze missie is een buitenleven creëren voor iedere opdrachtgever. Onze ontwerper begint met het maken van een ontwerp voor uw tuin en zwemvijver, zodat deze goed op elkaar aansluiten. We ontdekken samen wat het beste bij u past. 

  • Twentse nuchterheid
  • Inspirerend met altijd nieuwe ideeën
  • Korte lijnen en heldere afspraken
  • Volledig ontzorgd van A – Z

Twen