Dealer: Bosman Tuinadvies

Thuis in jouw tuin

Bosman Tuinadvies is een dynamisch hoveniersbedrijf uit het Zeeuwse dorp Koudekerke, waar kwaliteit voorop staat. Om die kwaliteit te waarborgen zijn we aangesloten bij een groep gelijkgestemde collega-hoveniers: Dutch Quality Gardens. Met onze creativiteit, ruime ervaring en werkersmentaliteit zijn we jouw betrouwbare partner voor je tuin. Wij zijn er om jou helemaal te verzorgen en ontzorgen bij het ontwerp, de aanleg en het beheer van je buitenruimte. Welke stijl of omvang jouw tuin ook heeft, wij maken een creatief en stijlvol ontwerp. We leggen je tuin precies aan zoals jij dat wilt. En we maken een passend onderhoudsplan. De aanleg van GardenSwimm-zwemvijvers is onze specialiteit

Ruime ervaring

We verzorgen en ontzorgen van begin tot eind; van ontwerp tot onderhoudsplan

Dynamisch en betrouwbaar

Expertise en kennis

Meedenken

Het is onze passie om van iedere tuin een droomtuin te maken. We gebruiken mooie, natuurlijke en duurzame producten en materialen. Van ontwerp tot aanleg, in elk proces staan jouw wensen en behoeften op prioriteit nummer één. Zo creëren we een tuin waar jij jarenlang plezier aan beleeft. Samen met de zwemvijvers van GardenSwimm bieden we een hoogwaardig zwemvijverconcept aan. Bij de aanleg hebben we oog voor harmonie tussen de zwemvijver en de omgeving. Met onze kennis en kunde zorgen we ervoor dat jouw zwemvijver precies past bij de rest van jouw tuin.

Aanpak

Bij een eerste gesprek leggen we de werking van een zwemvijver duidelijk uit en geven we ook aan wat er aan onderhoud nodig is. Zo voorkomen wij dat jij voor verrassingen komt te staan. In onze showtuin in Heerde hebben we een natuurzwembad aangelegd die verwarmd kan worden door Solarverwarming en/of een warmtepomp. We nodigen je graag uit om deze zwemvijver te komen bekijken en ervaren. Interesse? Maak een vrijblijvende afspraak.

Ontworpen door Bruggeman Hoveniers

Kan jij deskundig advies gebruiken?

Neem dan contact op met Bosman Tuinadvies

  • Het perfecte rustpunt in jouw eigen tuin
  • Omringd zichzelf met prachtige planten
  • Van natuurzwembad tot natuurzwemvijver
  • Samen met GardenSwimm geheel ontworpen naar jouw wensen