Zwemvijvers van Hans Linders

Dutch Quality Gardens Hans Linders is een sterke regionale speler op het gebied van tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. We werken vooral in Limburg, Zuidoost-Brabant en in de grensstreken van Duitsland en Belgiƫ.

Onze mensen zijn vakbekwaam, betrouwbaar en innovatief. Met plezier zorgen we ervoor dat jij weer blij wordt van je eigen tuin. We zijn lid van de Dutch Quality Gardens en GardenSwimm. Daardoor zijn we altijd goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op tuingebied.

  

Vakbekwaam

Innovatief

Betrouwbaar

Ontwerp, aanleg en onderhoud

Zwemvijvers

Sinds 2017 zijn we dealer van GardenSwimm. Zwemvijvers ontwerpen en realiseren is voor ons een geweldige uitdaging. De mogelijkheden zijn eindeloos! Je kunt kiezen voor een natuurlijk ontwerp, met organische vormen. Maar je kunt ook juist gaan voor een strakke en minimalistisch vormgegeven zwemvijver. De beleving van water in de tuin is eindeloos.  Samen met u als opdrachtgever is het ontwikkelen van een totaalconcept waarin de zwemvijver in balans is met de totale tuin een uitdaging die we graag met u aan gaan.

Ontworpen door Hans Linders Hovenier

Kan jij deskundig advies gebruiken?

Neem dan contact op met Hans Linders Hovenier

  • Het perfecte rustpunt in jouw eigen tuin
  • Omringd zichzelf met prachtige planten
  • Van natuurzwembad tot natuurzwemvijver
  • Samen met GardenSwimm geheel ontworpen naar jouw wensen