Zwemvijvers van Gardenswimm
Hans Linders Hovenier

Zwemvijvers van Gardenswimm

Dutch Quality Gardens Hans Linders is een sterke regionale speler op het gebied van tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. We werken vooral in Limburg, Zuidoost-Brabant en in de grensstreken van Duitsland en België.

Onze mensen zijn vakbekwaam, betrouwbaar en innovatief. Met plezier zorgen we ervoor dat jij weer blij wordt van je eigen tuin. We zijn lid van de Dutch Quality Gardens en GardenSwimm. Daardoor zijn we altijd goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op tuingebied.

Ontvang vrijblijvend advies op maat!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Vakbekwaam
Innovatief
Specialist in zwemvijvers
Ontwerp, aanleg en onderhoud
IMG_2158

Werkwijze

Zodra we jouw aanvraag ontvangen van onze eigen contacten of Gardenswimm, gaat ons werk van start. Onze ervaren vakmensen bespreken de aanvraag en nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Als gewenst, starten we het proces met een persoonlijk kennismakingsgesprek op locatie. Dit biedt jou de gelegenheid om al jouw wensen en mogelijkheden in één sessie duidelijk te maken, terwijl wij de locatie digitaal inmeten.

Na deze kennismaking sturen we een gedetailleerde offerte voor het benodigde tekenwerk en ontwerp, inclusief de eerste werkvoorbereiding. Later volgt een uitgebreide presentatie en offerte die we in overleg met Gardenswimm opstellen. Hierbij integreren we ook een ontwerp van de omliggende tuin met het zwemgedeelte. Als je de offerte goedkeurt, kunnen we daadwerkelijk aan de slag. We starten met de volledige aanleg van jouw tuin en het zwembad. En het mooie is dat dit alles volledig in ons eigen beheer gebeurt!

Aanpak

Bij ons streven we ernaar om iedereen te laten genieten van een prachtige zwemvijver. Om dit te realiseren staan jouw wensen en behoeften gedurende het hele aanlegproces voorop. Alleen zo ontstaat de zwemvijver waar je altijd van hebt gedroomd. Wij hebben altijd oog voor details en experimenteren continu met materialen, vijverontwerpen en natuurlijke beplanting. Samen met jou zorgen wij daardoor voor een zwemvijver met een bijzondere compositie, natuurlijke vormen, duurzame materialen én een persoonlijke touch!

IMG_2683-2048x1536