Zwemvijvers van Gardenswimm
ROALD Tuindesign

Zwemvijvers van Gardenswimm

Bij ROALD tuindesign werken we met een vast team van enthousiaste vakmensen voor het creëren van droomtuinen. Wij denken graag ‘out-of-the-box’. Alle disciplines voor de gehele zwemvijver inrichting zijn mogelijk om mee te nemen in het proces. In ons team geloven wij dat een samenwerking met de opdrachtgever zorgt voor het beste resultaat. Dit staat centraal in onze werkwijze. Wij stemmen jouw wensen en behoeften af en stellen samen een uitgebreid plan op. Van de brainstorm tot aan de nazorg en het onderhoud van de tuin en het zwembad. Wij verlenen service van A tot Z!

Ontvang vrijblijvend advies op maat!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Vakkundig maatwerk
Persoonlijk contact
Specialist in zwemvijvers
Alle kennis en kunde in huis
Hendrikseiland 27-42

Werkwijze

Zodra we een aanvraag ontvangen, van onze eigen contacten of via Gardenswimm, gaan we meteen aan de slag. We bespreken de aanvraag grondig en nemen snel telefonisch contact op. Het proces start altijd met een kennismakingsgesprek op locatie, als dat is wat de opdrachtgever wenst, zodat we in één sessie de wensen en mogelijkheden duidelijk krijgen en de locatie digitaal kunnen inmeten. Na dit gesprek sturen we een offerte voor het benodigde tekenwerk en ontwerp, inclusief de eerste werkvoorbereiding. Later volgt een uitgebreide presentatie en offerte, opgesteld in samenspraak met Gardenswimm, met een ontwerp van de omliggende tuin en het geïntegreerde zwemgedeelte. Na goedkeuring van de offerte starten we het echte werk en nemen we de volledige aanleg van de tuin en het zwemvijver in eigen beheer.

Aanpak

Wij streven ernaar om iedereen te laten genieten van een droomtuin. Om dit te realiseren staan jouw wensen en behoeften gedurende het hele proces voorop. Alleen zo ontstaat de tuin van jouw dromen. Wij hebben altijd oog voor details en experimenteren continu met materialen, tuinontwerpen en stijlvolle beplanting. Samen met de klant zorgen wij daardoor voor een tuin met een bijzondere compositie, vormen materialen én een persoonlijke touch!

Hendrikseiland 27-45