Zwemvijvers van Gardenswimm
Tuintechniek van Rijswijk

Zwemvijvers van Gardenswimm

Tuintechniek van Rijswijk BV is een hoveniersbedrijf, welke hoofdzakelijk werkzaam is in West-Brabant en Zeeland. Wij realiseren graag al uw tuindromen. Bent u op zoek naar een zwemvijver? Dan bent u bij ons gespecialiseerd bedrijf aan het juiste adres.U laat een natuurlijke zwemvijver geruisloos in een bestaande of nieuwe tuin aanleggen door een specialist in Brabant. Alles is mogelijk, van glooiende oevers tot rechte wanden. Wij vertellen u graag meer over de vele creatieve mogelijkheden - geheel vrijblijvend!

Ontvang vrijblijvend advies op maat!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Vakkundig maatwerk
Persoonlijk contact
Specialist in zwemvijvers
Alle kennis en kunde in huis
9379Van Rijwijk-web

Werkwijze

Onze ervaren vakmensen bespreken de aanvraag en nemen zo snel mogelijk telefonisch contact op. Als gewenst, starten we met een persoonlijk kennismakingsgesprek op locatie. Dit geeft ons de gelegenheid om de wensen en mogelijkheden in één sessie helder te krijgen en de locatie digitaal in te meten.

Na deze kennismaking sturen we een offerte met het benodigde tekenwerk en ontwerp, inclusief de eerste werkvoorbereiding. In een later stadium volgt een uitgebreide presentatie en offerte, opgesteld in overleg met Gardenswimm. Hierin integreren we een ontwerp van de omliggende tuin met het zwemgedeelte. Bij goedkeuring van de offerte gaan we van start met de volledige aanleg van de tuin en het zwembad. En het beste deel is: dit hele proces wordt volledig door ons beheerd!

Aanpak

Onze missie is om iedereen te laten genieten van een droomtuin, waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan gedurende het hele proces. Alleen op die manier kunnen we de tuin van jouw dromen realiseren. Bij ons is oog voor detail van essentieel belang, en we blijven voortdurend experimenteren met materialen, tuinontwerpen en stijlvolle beplanting. Samen met jou als klant zorgen we voor een tuin met een unieke compositie, vormen, materialen én een persoonlijke touch! Wij streven ernaar om iedereen te laten genieten van een droomtuin. Om dit te realiseren staan jouw wensen en behoeften gedurende het hele proces voorop. Alleen zo ontstaat de tuin van jouw dromen. Wij hebben altijd oog voor details en experimenteren continu met materialen, tuinontwerpen en stijlvolle beplanting. Samen met de klant zorgen wij daardoor voor een tuin met een bijzondere compositie, vormen materialen én een persoonlijke touch!

IMG_2684